Crescendo Revisorer & Konsulter

Vänner för affärslivet

Om Crescendo

Crescendo grundades 2008 av Anna Larsson och fyra revisorer, under 2016 förändrades ägarstrukturen och Crescendo ägs numera av Anna Larsson, auktoriserad redovisningskonsult och Madeleine Sabelström, redovisningskonsult.

Sedan starten har vi satsat på att ha en nära relation till kunderna. Vi tror på att det ger de bästa förutsättningarna att ge dig som företagare rätt stöd, vid rätt tillfälle. Ju bättre vi känner varandra, desto effektivare kan vi tillsammans göra det enklare för dig att växa och utvecklas.

Hela teamet på byrån består idag av 13 personer. Vi har medvetet byggt upp teamet så att varje medarbetare har en unik bakgrund, kunskap och erfarenhet. Tanken är att vi ska kunna matcha ditt företag med precis den medarbetare du trivs bäst med och får bäst hjälp av.

 • Varför finns Crescendo?

  Vi vill göra det enklare för trevliga och seriösa företagare att växa och utvecklas.

 • Hur gör vi det?

  Vi lär känna kunderna personligen, arbetar med ett stort engagemang och ser till att kunna möta företagarens alla tänkbara behov.

 • Vad gör Crescendo?

  Vi erbjuder en helhetslösning för företagets ekonomitjänster.

 • Vad är våra mål?

  Bygga upp ett förtroendekapital och skapa långsiktiga relationer.

Se vad våra kunder har att säga om Crescendo

 • När jag startade eget vände jag mig till Crescendo där jag fick en proffsigt bemötande och snabb hjälp direkt. Jag är väldigt nöjd med tjänsten. Det blev enkelt att hitta smidiga rutiner. Jag kan varmt rekommendera Crescendo till andra!”

  Laurent Escande Firma Escande
 • Otroligt trevligt och professionellt bemötande under alla dessa år jag jobbat med Crescendo”

  Christofer Grimås Nordiskt Centrum för Kirurgi
 • Från det första förutsättningslösa mötet med Crescendo har jag upplevt dem som positiva och engagerade med fokus på att skapa en bra lösning för mig som kund. Jag uppskattar vårt samarbete och tycker det präglas av tillgänglighet och snabb respons vid kontakt, samt noggrannhet och korrekthet i mitt bolags redovisning och rapportering.”

  Sabina Moberg ASM Konsult AB
 • Som småföretagare är det viktigt att ha ett professionellt stöd vid bokslut och revision. Crescendo har varit vårt ekonomiska bollplank sedan 1996 och vi har alltid fått en snabb och personlig service av Anna.”

  Suzanne Rosendahl VD Communicato AB
 • Med åren har vårt företag växt och vi använder oss idag av fler av de olika tjänster som Crescendo erbjuder. Jag känner mig alltid trevligt och personligt bemött i mina kontakter med Crescendo. Det som jag uppskattar mest är att jag har tillgång till alla deras ekonomi, löne- och redovisningskunskaper när jag som småföretagare behöver dem."

  Liz Henning Moderna Montessori
haraldOm Crescendo